Heidi Kivelä

Heidi Kivelä
"On mieletöntä, miten yksi laji voi yhdistää lähes kaikkia kansakuntia."

Heidi Kivelä, on Naisten Liigan kovinta kärkeä ja on erityisen taidokas maalintekijä. Tällä hetkellä Heidi edustaa PK-35 Vantaata ja on mukana myös A-maajoukkueringissä. Heidi on myös valittu urallaan Naisten Liigan vuoden pelaajaksi 2010. Tämän lisäksi Heidi sijoittautuu Liigan kaikkien aikojen maalitilastossa kolmanneksi. Omalta uraltaan hienoimmiksi hetkiksi Heidi nostaa ensimmäisen Suomen mestaruutensa vuodelta 2012 sekä EM-kisat Ruotsissa 2013.

Onnellisuus, läheiset, ystävät sekä terveys ovat Heidille tärkeitä asioita elämässä. Heidille on myös tärkeää lasten ja nuorten oikeus elämään, vapauteen ja koulutukseen. Tätä kautta nuorille ja lapsille annetaan mahdollisuus omien unelmien tavoitteluun. Rauha onkin Heidille asia, joka mahdollistaa unelmien tavoittelun. Rauhassa on pohjimmiltaan kyse vapaudesta.

Heidi kuvailee jalkapalloa ”maailman puhutuimpana kielenä”.  ”On mieletöntä, miten yksi laji voi yhdistää lähes kaikkia kansakuntia”, sanoo Heidi.

Jalkapallon avulla voidaan myös edistää tärkeitä asioita. ”Jalkapallo on ehdottoman tehokas väline, paitsi edistämään rauhaa ja kulttuurienvälistä yhteisymmärrystä, myös tarjoamaan elämään sisältöä ja unelmia, erityisesti nuorille eri puolilla maailmaa.”