Nora Heroum

Nora Heroum
"Tukemalla, kannustamalla ja auttamalla toinen toista."

Nora Heroum siirtyi kaudeksi 2015 Tanskan pääsarjajoukkueeseen Fortuna Hjorringiin. Ennen siirtymistään Tanskaan Nora pelasi useissa Suomen pääsarjajoukkueissa. Nora pelasi ensimmäisen A-maajoukkue pelinsä jo vuonna 2012 ja on päässyt pelaavaan kokoonpanoon yhä useammin viime vuosina. Nora nostaakin juuri maajoukkue-edustuksensa tärkeimmäksi saavutuksekseen, erityisesti EM-kisat vuonna 2013 sekä alle 20-vuotiaiden kisat Kanadassa 2014.

Nuorille Nora haluaa näyttää omalla esimerkillään että haaveita ja unelmia pystyy toteuttamaan kovalla työllä ja periksiantamattomuudella. Terveys, perhe, ystävät ja rauha ovat Noralle tärkeitä asioita. Rauha  tarkoittaa Noralle mahdollisuutta toteuttaa itseään ja elää elämä omien halujen mukaan. Rauha on ”mahdollisuus opiskella, harrastaa, elää tasa-arvoista ja monipuolista elämää yhdessä muiden kanssa.”  Lisäksi rauha mahdollistaa omien haaveiden ja unelmien tavoittelun.

Jalkapallo on Noralle pohjimmiltaan yhteistyötä, jossa töitä tehdään yhteisen tavoitteen eteen sekä ”nautitaan yhdessäolosta uskontoon, ulkonäköön, rotuun tai sukupuoleen katsomatta.” Maailman suosituin laji kiteytyy Noran sanoihin, jotka ovat hyvä ohjenuora myös muuhun elämään: ”Tukemalla, kannustamalla ja auttamalla toinen toista.”