Paula Myllyoja

Paula Myllyoja
"Jalkapallo tarjoaa alustan jossa ihmiset voivat toimia yhdessä"

Paula Myllyoja, on PK-35 Vantaan kokenut maalivahti, jolla on laaja peli-ura Suomen kentillä. Kruununa uralle tuli viime vuonna 2014 Suomen mestaruus PK-35 Vantaan riveissä. Paula on päässyt mukaan myös maajoukkueleirityksille. Mestaruuden lisäksi Paulalta löytyy myös Naisten liigan pronssinmitali KMF:n riveissä. Uran kohokohdaksi nousee kuitenkin Champions Leaguen ottelu Birminghamia vastaan PK-35 Vantaan maalin suulla.

Elämässä Paula kokee tärkeäksi oman sekä läheisten hyvinvoinnin ja terveyden. Näiden lisäksi myös rakkaus on tärkeää: ”Kun yksilö voi hyvin, säteilee hän ympärilleenkin positiivista energiaa.” Maailman nuoret kohtaavat Paulan mielestä usein liian nuorina rankkoja kokemuksia ja Paula toivookin voivansa olla osa maailmaa jossa nuorille annetaan mahdollisuus kasvaa rauhassa ja hyvinvointiin. Rauha merkitseekin Paulalle nimenomaan mahdollisuutta nauttia elämästä. Lisäksi rauhan myötä tulee turvallisuuden tunne jolloin ihmiset voivat ajatella luovasti ja pitää huolta elinympäristöstään.

Paula toivoo että kaikilla olisi mahdollisuus löytää jalkapallo ja kokea sen tuomat ilot. Paula näkee että jalkapallo muuttaa päivittäin maailmaa. ”Jalkapallo tarjoaa alustan jossa ihmiset voivat toimia yhdessä uskonnosta, ihonväristä, sukupuolesta tai muusta ulkoisesta asiasta huolimatta.”