Tinja-Riikka Korpela

Tinja-Riiikka Korpela
"Mahdollisimman monelle mahdollisuus kokea yhdessä pelaamisen riemu!"

Tinja-Riikka Korpela pelaa tällä hetkellä Saksassa Bayern Munchenin maalivahtina ja edustaa Suomea maajoukkuetasolla. Tinja-Riikalle paras jalkapalloon liittyvä muisto on ensimmäinen Suomen mestaruus vuodelta 2006 FC Hongan riveissä. Tämän lisäksi Tinja-Riikalla on menestystä myös kansainvälisiltä kentiltä, kuten esimerkiksi Norjan mestaruus vuodelta 2012.

Elämässä Tinja-Riikka nostaa tärkeimmäksi läheisensä, perheen sekä tyttöystävänsä. Erityisen tärkeää on heidän terveytensä. Rauha tarkoittaa Tinja-Riikalle turvallisuutta. Tinja-Riikka haluaa viedä eteenpäin urheilun ilosanomaa ja haluaa tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden kokea yhdessä pelaamisen riemun.

Jalkapallon Tinja-Riikka näkee kansainvälisenä pelinä, jota pelataan ympäri maailmaa ja joka yhdistää ihmisiä erilaisista taustoista ja näkemyksistä huolimatta. Jalkapallo on peli jossa kaikki tekevät yhdessä töitä yhteisten tavoitteiden eteen.

Tinja-Riikka kiteyttää jalkapallon ja urheilun sanoman seuraavanlaisesti: ” Jalkapallon tai ylipäätään urheilun kautta monet ihmiset ovat huomanneet ja tulevat huomaamaan, että erilaisuus on vain rikkaus, joka tekee meistä kaikista yhdessä parempia ja vahvempia!”