Saavutettavuusseloste

Saavutettavuudesta säädetään laissa digitaalisten palveluiden tarjoamisesta ja sitä edeltäneessä EU:n saavutettavuusdirektiivissä. Saavutettavuusvaatimukset koskevat Kirkon Ulkomaanavun kaikkia verkkosivustoja 23.9.2020 alkaen. Tämä saavutettavuusseloste koskee peaceunited.fi-verkkosivustoa ja sähköisiä palveluita. Seloste on laadittu syyskuussa 2020 teknisen kumppanimme tuella.

 

peaceunited.fi-sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

 

Peace Unitedin verkkosivusto ja sähköiset palvelut vastaavat pääosin osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

 

Ei-saavutettava sisältö

 

Sivustolla on kuvia, joista puuttuu tekstivastine. Tämä on aktiivisesti järjestössä työn alla ja korjaamme puutteita resurssiemme puitteissa. Erityisesti kymmenien pelaajiemme kuvista saattaa puuttua vastine, mutta pelaajan nimi on kerrottu kuvan yhteydessä.

 

Palaute ja yhteystiedot

 

Jos huomaat sivustolla puutteita, ota meihin yhteyttä, jotta voimme korjata asian ja tarjota sinulle tarvitsemasi tiedon saavutettavasti.

Kirkon ulkomaanavun asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@kua.fi

 

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen

 

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, ole mielellään ensin meihin yhteydessä.

Voit myös tehdä selvityspyynnön tai saavutettavuuskantelun Etelä-Suomen aluehallintovirastoon, joka valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö: saavutettavuus@avi.fi, puh. 0295 016 000 (vaihde)